FONDACIONI I FËMIJËVE SHQIPTARË

 

INTERMED është pjesëmarrës në iniciativat që ndikojnë drejtpërdrejtë në jetën e komunitetit.

 

Prej vitesh INTERMED është mbështetës i Fondacionit të Fëmijëve Shqiptarë i cili ka mision të ndihmojë fëmijët në nevojë, pavarësisht përkatësisë fetare apo etnike si dhe të mbështesë institucionet të cilat asistojnë në ndihmë të këtyre fëmijëve.

PROJEKTI I PYLLIT ORBITAL

Iniciativat e radhës në të cilën INTERMED mori pjesë është Projekti i Pyllit Orbital në Tiranë me dhurimin prej 500 pemësh, të cilat u mbollën në liqenin e Farkës.

 

(klikoni per te pare fotot)