CME Course of Tirana

CME Course of Tirana

 

CME Course of Tirana organizuar nga Shoqata Ndërkombëtare e Nefrologjisë dhe Shoqata Shqiptare e Nefrologjisë mbajtur në 24-25 mars, International Tirana Hotel me tematikë: Sëmundjet kronike të veshkave: Si të përmirësojmë ndjekjen dhe terapinë e zevëndësimit të veshkave