Adresa :

Adresa e zyrave:

Rr.”Ismail Qemali” 12/1 Tirana, Albania, 1001 Tirana, Albania

 

Adresa e depos:

Godina Noval

Xhafzotaj, Maminas, Durrës, Albania

Nëse kërkoni të dini më shumë në lidhje me produktet tona dhe për ne, kontaktoni:

Informacioni: info@intermed.al

Farmakovigjilenca: pharmacoviglilance@intermed.al