LIDERSHIP

Rritja dhe konsolidimi i INTERMED në treg është rezultat i punës dhe përkushtimit të punonjësve të saj.

Vlera kryesore e liderëve tanë është që bëjnë të mundur lidhjen e marrëdhënieve të qëndrueshme e të frytshme me biznese të tjera, me institucionet shtetërore, me profesionistët e kujdesit shëndetësor si dhe pacientëve.

Ndërtimi i marrëdhënieve të bashkëpunimit është çelësi i suksesit në një mjedis i cili është gjithnjë në zhvillim.

ORGANOGRAMA

KARRIERA NË INTERMED

Rritja dhe konsolidimi i INTERMED në treg është rezultat i punës dhe përkushtimit të punonjësve të saj.

Vlera kryesore e liderëve tanë është që bëjnë të mundur lidhjen e marrëdhënieve të qëndrueshme e të frytshme me biznese të tjera, me institucionet shtetërore, me profesionistët e kujdesit shëndetësor si dhe pacientëve.

Ndërtimi i marrëdhënieve të bashkëpunimit është çelësi i suksesit në një mjedis i cili është gjithnjë në zhvillim.

PUNONI ME NE

 

Në jemi të fokusuar në gjetjen e personave të cilët kanë ide inovative edhe dëshirojnë të përparojnë.

Nëse mendoni se mund të punoni me ne apo mund të keni projekte që mund të cohen përpara nëpërmjet bashkëpunimit tonë, kontaktoni me ne.