Konferenca e Fakultetit të Mjekësisë 5 – 7 tetor 2017

Konferenca e Fakultetit të Mjekësisë 5 – 7 tetor 2017

INTERMED ka qenë sponsor për  Konferenca e Fakultetit të Mjekësisë: “Koncepte dhe rruge të reja në diagnostikimin dhe trajtimin e demencave” mbajtur 5 – 7 tetor 2017 në Hotel Tirana International.