Evente 2018

Seminari informues për Monopril   Organizator i seminarit informues për preparation Monopril, Pharma Swiss, mbajtur  02 mars 2018 me pjesëmarrës Stafin e kardiologjisë së QSUT.   [gallery columns="4" link="file" size="medium" ids="17073,17074,17075,17076"]...

CME Course of Tirana   CME Course of Tirana organizuar nga Shoqata Ndërkombëtare e Nefrologjisë dhe Shoqata Shqiptare e Nefrologjisë mbajtur në 24-25 mars, International Tirana Hotel me tematikë: Sëmundjet kronike të veshkave: Si të përmirësojmë ndjekjen dhe terapinë e zevëndësimit të veshkave ...